КОНКУРС ФОНДАЦИЈЕ „МАКЕДОНСКО СУНЦЕ“

+100%-

Македонска национална заједница у Србији, у организацији Националног савета Македонаца у РС и Фондације „Македонско сунце“, расписује Конкурс „Македонско Сунце 2020“.

 

Позивамо вас да нам до 31. децембра 2020.године шаљете ваше утиске, лепе приче, путописе и фотографије са путовања по Македонији које сте доживели током ове године, а ми ћемо да их објавимо на нашој ФБ страници и порталу!

 

Најлепше слике и приче које одабере жири биће награђене лепим и занимљивим наградама. Ваше занимљиве приче и фотографије са путовања по Македонији можете слати на мејл: makedonska.fondacija@yahoo.com

 

Овим конкурсом желимо да промовишемо добросуседске односе и сарадњу у региону, посебно узевши у обзир нашу историјску, географску и културну упућеност једних на друге и заједничке интересе на нашем путу у европску будућност. Упознајте нас са занимљивим местима које сте открили на путовањима по Македонији, испричајте нам занимљиву причу коју сте доживели у Македонији, представите нам Македонију онако како сте је доживели, желимо заједно са вама да доживимо Македонију.

 

Извор: Служба за информисање Фондације МС

Kategorije: Makedonska zajednica