Konkursi pokrajinskog sekretarijata

+100%-

 

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice raspisao je šest konkursa, u ukupnom iznosu od 208.066.000,00 dinara.

 

Reč je o sledećim konkursima:

 

– finansiranje i sufinansiranje rekonstrukcije, adaptacije, sanacije i investiciono održavanje objekata ustanova osnovnog, srednjeg obrazovanja i vaspitanja, učeničkog standarda i predškolskih ustanova na teritoriji AP Vojvodine za 2018. godinu. Sredstva se ne dodeljuju za izvođenje radova izgradnje, dogradnje i tekućeg održavanja objekta.

 

– dotacije organizacijama etničkih zajednica u AP Vojvodini – konkurs se raspisuje za sufinansiranje redovne delatnosti, projekata i organizovanja manifestacija, kao i nabavke opreme i investiciona ulaganja organizacija etničkih zajednica s teritorije AP Vojvodine.
– sufinansiranje projekata očuvanja i negovanja međunacionalne tolerancije u Vojvodini u 2018. godini, u okviru projekta „Afirmacija multikulturalizma i tolerancije u Vojvodini”.

 

– unapređivanje ostvarivanja prava na službenu upotrebu jezika i pisama nacionalnih manjina – nacionalnih zajednica za 2018. godinu.

 

– za troškove organizovanog prevoza učenika srednjih škola sa sedištem u AP Vojvodini na Sajam obrazovanja u Novom Sadu, za 2018. godinu.

 

– sufinansiranje projekta usmerenih na realizaciju afirmativnih mera i procesa za integraciju Roma za nastavak „Dekade inkluzije Roma” u 2018. godini.

 

Detaljnije o konkursima i rokovima za podnošenje prijava na web stranici Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

 

Kategorije: Arhiva