Bajramske čestitke

+100%-

Bajramske čestitke

Čestitka predsednika Aleksandra Vučića

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Ramazanski bajram Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu ef. Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludu ef. Dudiću i svim vernicima Islamske zajednice Srbije. U čestitki se kaže:

 

„Povodom velikog islamskog praznika Ramazanskog bajrama, svim vernicima Islamske zajednice Srbije i Vama lično upućujem najsrdačnije čestitke. Ramazanski bajram je izuzetna prilika da pokažemo solidarnost, razumevanje i uzajamno poštovanje u cilju ličnog i opšteg napretka svih naših građana. Želim Vam da, nakon svetog meseca posta i molitvi, praznične dane provedete u dobrom zdravlju, porodičnoj sreći i duhovnom blagostanju“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

 

Čestitka predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić

 

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludinu Dudiću i svim građanima islamske veroispovesti Ramazanski bajram.

 

„U ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime, Vama i svim građanima islamske veroispovesti upućujem najiskrenije čestitke povodom islamskog praznika Ramazanskog bajrama. Želim vam da ove praznične dane provedete u miru, blagostanju i radosti uz svoje najbliže, negujući toleranciju, međusobno razumevanje i solidarnost kao osnovne vrednosti svakog pojedinca i društva u kojem živimo“, navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

 

Čestitka prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića

 

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je danas reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludu Dudiću i svim građanima islamske veroispovesti Ramazanski bajram.

 

Vama i svim pripadnicima Islamske zajednice zadovoljstvo mi je da vam čestitam Ramazanski bajram sa željom da ga provedete u miru, spokoju i radosti u krugu svojih voljenih. Bajram nas iznova podseća na neprolazne vrednosti uzajamnog uvažavanja i poštovanja, ali i jedinstva i zajedništva. Neka nas ovaj praznik nade i vere u bolju budućnost, podseti da nađemo snage da oprostimo jedni drugima i da složno i zajedno odgovorimo izazovima koje nam donosi vreme u kojem živimo, radi sigurne budućnosti naše države i društva“, navodi se u čestitki šefa srpske diplomatije Ivice Dačića.

 

 

Čestitka predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića

 

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao predstavnicima Islamske zajednice u AP Vojvodini i Republici Srbiji, kao i svim građanima islamske veroispovesti predstojeći praznik Ramazanski bajram.

 

„Povodom Ramazanskog bajrama, svim vernicima islamske veroispovesti upućujem najiskrenije čestitke i želje da ovaj veliki islamski praznik proslave u radosti i veselju, duhovnom blagostanju i toleranciji, u krugu svojih porodica i prijatelja. Bajram je praznik koji nosi poruke mira i prijateljstva i kao takav nas uvek podseća da negujemo uzajamno uvažavanje, kao i multikonfesionalnost i multietničnost, kao trajne i zajedničke vrednosti u AP Vojvodini“, navodi se u čestitki predsednika Pokrajinske vlade.

Kategorije: Sedam dana, Top vesti