Čestitke povodom Ramazanskog Bajrama

+100%-

Čestitke povodom Ramazanskog Bajrama

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Ramazanski Bajram svim vernicima islamske veroispovesti.

 

„Neka ovaj dan vašim porodicama donese sreću, radost, duhovno blagostanje i ljubav prema bližnjima. U svoje lično ime i u ime članova Vlade Srbije želim i da ovaj veliki praznik doprinese širenju uzajamnog uvažavanja, poverenja, tolerancije i dobrote i da nas sve zajedno podseti na važnost međusobnog poštovanja. Obeležavanje ovog praznika prilika je i da još jednom ukažemo na lepotu različitosti kojima je naša zemlja bogata, kao i na to da svi zajedno doprinosimo poštovanju i toleranciji“, napisala je premijerka u čestitki.

 

 

Ministar Đorđević čestitao Ramazanski bajram

 

„Povodom velikog muslimanskog praznika Ramazanskog bajrama u ime Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i moje lično, velikodostojnicima Islamske zajednice i svima koji slave ovaj praznik upućujem srdačne čestitke, želeći da praznik provedu u miru, blagostanju i ljubavi sa svojom porodicom i prijateljima.

 

Bajram šerif mubarek olsun!“

 

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Zoran Đorđević

 

 

Čestitka predsednika Mirovića

 

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao je svim vernicima islamske veroispovesti predstojeći Ramazanski Bajram, jedan od dva najznačajnija islamska praznika.

 

Svim građanima islamske veroispovesti, čestitam predstojeći praznik sa željom da ga proslavite u zdravlju, međusobnom razumevanju, poštovanju  i toleranciji među ljudima. Neka dani Bajrama sačuvaju mir u duši“, navodi se u čestitki predsednika Mirovića.

Kategorije: Izdvajamo