IZAŠAO JE PRVI BROJ GLASNIKA NACIONALNOG SAVJETA „VIJEST“

+100%-

IZAŠAO JE PRVI BROJ GLASNIKA NACIONALNOG SAVJETA „VIJEST“

RIJEČ UREDNIKA – UZ PRVI BROJ, Dragan Ivanović, glavni i odgovorni urednik


Poštovani čitaoci i autori,


kao glavni i odgovorni urednik glasila „Vijest“, radujem se izazovu stvaranja glasila, koji će svojim tromjesečnim izlaženjem i objavljenim sadržajima unaprijediti i nadam se, spajati crnogorsku nacionalnu zajednicu u Republici Srbiji.


Pred Vama je prvi broj glasila „Vijest“, na čijim stranicama možete sa radošću i zadovoljstvom pročitati tekstove koje glasilo u svom sadržaju objavljuje i prati.


Na prvom mjestu, rad svoga osnivača Nacionalni savjet crnogorske nacionalne manjine u Republici Srbiji, udruženja Crnogoraca u Srbiji kao i stručne tekstove naših zemljaka, poznatih u oblasti zdravstva, slikarstva, sporta, prava, psihologije, ekonomije, kulture, obaveštavanja, obrazovanja, upotrebe jezika, kao i u drugih naučnih i stručnih disciplina.


Nadam se, poštovani čitaoci, da će glasilo kod vas naići na dobar prijem, što će nama u maloj redakciji dati snažan motiv za bolji i kvalitetniji rad. Naravno, sa zadovoljstvom i nestrpljenjem očekujemo pisma čitalaca sa sugestijama, informacijama i prijedlozima za kvalitetnije glasilo.

 

 

Izvor: NS crnogorske nacionalne manjine

Foto: NS crnogorske nacionalne manjine