KONKURS FONDACIJE „MAKEDONSKO SUNCE“

+100%-

Makedonska nacionalna zajednica u Srbiji, u organizaciji Nacionalnog saveta Makedonaca u RS i Fondacije „Makedonsko sunce“, raspisuje Konkurs „Makedonsko Sunce 2020“.

 

Pozivamo vas da nam do 31. decembra 2020.godine šaljete vaše utiske, lepe priče, putopise i fotografije sa putovanja po Makedoniji koje ste doživeli tokom ove godine, a mi ćemo da ih objavimo na našoj FB stranici i portalu!

 

Najlepše slike i priče žiri će nagraditi lepim i zanimljivim nagradama. Vaše zanimljive priče i fotografije sa putovanja po Makedoniji možete slati na mejl: makedonska.fondacija@yahoo.com.

 

Ovim konkursom želimo da promovišemo dobrosusedske odnose i saradnju u regionu, posebno uzevši u obzir našu istorijsku, geografsku i kulturnu upućenost jednih na druge i zajedničke interese na našem putu u evropsku budućnost.Upoznajte nas sa zanimljivim mestima koje ste otkrili na putovanjima po Makedoniji, ispričajte nam zanimljivu priču koju ste doživeli u Makedoniji, predstavite nam Makedoniju onako kako ste je doživeli, želimo zajedno sa vama da doživimo Makedoniju.

 

Izvor: Služba za informisanje Fondacije MS