KONKURS POVODOM DANA ZALJUBLJENIH 14. FEBRUARA

+100%-

KONKURS POVODOM DANA ZALJUBLJENIH 14. FEBRUARA

Nakon velikog interesovanja i uspeha koji je ostvaren prethodne dve godine, Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar treću godinu za redom poziva sve zainteresovane da učestvuju u akciji kluba čitaoca naše ustanove odnosno obeležavanja dana zaljubljenih 14 februara. Svake godine dan zaljubljenih je obično rezervisan za romantiku, ruže, sveće, dvoje zaljubljenih. Međutim, ta sreća pružanja ljubavi i zahvalnosti onima koji nam znače u životu, po nama bi trebalo bi da ode izvan romantike. Tu možemo pored partnera ubrojati i druge do kojih nam je stalo, kao što su naši roditelji, prijatelji, naša deca.


U cilju obeležavanja ovog praznika raspisujemo konkurs za izbor najlepših polkon kartica i slika – fotografija. Poklonite karticu na kojoj će pisati šta ćete uraditi za njega/nju. Možete napisati: „Uradiću jednu tvoju jutarnju obavezu umesto tebe„, „Igraću se sa tobom tvoje omiljene igre pola sata„, „Napraviću ti palačinke sutra„. Odaberite neku svakodnevnu aktivnost koju ta osoba obavlja, i učinite to umesto nje, usrećite je. Koliko će ta osoba biti srećna, toliko ćete i vi imati osmeh na licu zbog toga, ili neka vaša originalna ideja. Ne zaboravite da se slikate! Potrudite se da svaku interesantnu aktivnost zabeležite fotografijom. Obavezno neka ih prate srca, poljupci i zagrljaji. Ovakve uspomene će vam zasigurno biti jedne od najdražih, a verovatno i najlepše za naš konkurs.


Pravo na učešće na Konkursu imaju svi, a konkurs je otvoren od 14 februara 2023. godine sedam dana. Svi radovi podnose se na mejl adresu: niu.miic43@gmail.com izbor najboljeg rada vršiće tročlana komisija, a za najbolje radove predviđene su i nagrade. Očekujemo sve koji se raduju ovom prazniku, pripremama, krativnosti, i mašti, bez kojih ovaj praznik ne bi mogao da prođe, želimo da skupa ulepšamo ovaj dan svima, odnosno da svi provedemo nezaboravne momente kako bi ova akcija postala tradicija kojom se slavi međusobna ljubav, tolerancija i sreća.

 

 

Info: miic.rs

Foto: Semberija info