Intenzivniji kontakt Zaštitnika građana sa građanima u Jagodini

+100%-

U naredne dve godine će i građani Jagodine moći putem video linka iz lokalne biblioteke da kontaktiraju Zaštitnika građana i podnesu pritužbu, najavio je juče zamenik zaštitnika građana Miloš Janković u Jagodini, predstavljajući inicijativu „Promocija ljudskih i manjinskih prava kroz intenzivniji kontakt Zaštitnika građana sa građanima“.

white

milos jankovic

Kako je rekao, svi oni koji smatraju da su im ljudska prava ugrožena od strane organa javne vlasti, mogu iz biblioteke „Radislav Nikčević“ putem video veze stupiti u kontakt sa pravnicima iz stručne službe Zaštitnika građana svakog utorka i četvrtka od 09.00 do 11.00  časova.

white

Miloš Janković je sa saradnicima u toku jučerašnjeg dana primao pritužbe građana Jagodine, a po savetodavno-pravnu pomoć i sa pritužbama im se obratilo 14 građana.

white

Inicijativa „Promocija ljudskih i manjinskih prava kroz intenzivniji kontakt Zaštitnika građana sa građanima“ sprovodi se u partnerstvu sa Bibliotekarskim društvom Srbije, a uz finansijsku pomoć Vlade Kraljevine Norveške i obuhvata sledeće opštine: Sombor, Vršac, Bačka Palanka, Požarevac, Bor, Zaječar, Jagodina, Valjevo, Čačak, Užice, Prijepolje, Novi Pazar, Leskovac i Dimitrovgrad.

white

Kategorije: Kratke Vesti