SREĆNA NOVA 2022. GODINA

+100%-

SREĆNA NOVA 2022. GODINA

„Srećnu Novu godinu želim svim sugrađanima u ime Skupštine grada Subotice i u svoje lično ime!“ poručio je Balint Pastor, i uputio čestitku na sva četiki službena  jezika.

 

U novu godinu ulazimo s novim ciljevima i planovima, ali je to prilika i da se sagledaju rezultati iz prethodne godine.

 

 

Stupanjem na funkciju u lokalnoj samoupravi, kao ciljeve postavio sam transparentnost i sistematičnost u radu, ali pre svega da održimo izborna obećanja. Doslednost, opravdanost i racionalna ulaganja bila su imperativ u radu, kao i pronalaženje svih mogućih raspoloživih izvora za ostvarenje investicija za poboljšanje uslova života, da Subotica bude grad u kojem je dobro živeti. Nastavljamo istim putem.

 

 

Ove godine se obeležava 120 godina sinagoge, a 110. godišnjica Gradske kuće i kompleksa objekata na Paliću. Uprkos mnogim preprekama i zlim namerama ne odstupamo od stava da nasleđe u stilu secesije, naše graditeljsko blago treba očuvati.

 

 

Zahvaljujem svima na poverenju i podršci. Tako ćemo nastaviti i u godini koja je pred nama: u službi grada i njegovih građana.

 

 

Nova godina, nove mogućnosti. Neka Vam ona donese radost, zadovoljstvo i prave vrednosti!

 

 

Želim da u dobrom zdravlju, vedrog duha i sa verom u ciljeve ostvarite svoje planove, da u ličnom i profesionalnom životu postignete lepe uspehe.

 

Izvor: subotica.info

Foto: subotica.info