Svečana akademija povodom 15 godina „Škole plus“

+100%-

Svečana akademija povodom 15 godina „Škole plus“

 

U okviru obeležavanja  značajnog  jubileja 15 godina postojanja i uspešnog rada,  udruženje “Škola plus” iz Bele Crkve ugostilo je i partnere iz “Češke besede” iz naseljenog mesta Kruščica u opštini Bela Crkva. 

dsc_0534-small

 

Folklorni program koji su priredili najmlađi članovi ovog društva doprineo je da proslava bude u znaku multikulturalnosti i negovanja suživota naroda različitih nacionalnosti.

 

Na proslavi u prostorijama Centra za kulturu održana je prezentacija rezultata dugogodišnjeg rada “Škole plus”. Kroz podsećanje na brojne realizovane projekte i akcije, članovi “Škole plus” su prisutne podsetili koliko je važno sačuvati i negovati  kulturnu, nacionalnu i međuetničku  toleranciju. Takođe, ovom prilikom premijerno je izvedena himna organizacije.

dsc_0585-small

 

“Škola plus” deluje u okviru mreže “Škola plus za jugoistočnu Evropu”. Kroz ovu školu edukovano  je preko 1.800 članova za ovih 15 godina rada. “Škola plus” neguje kreativnost, podstiče stvaralaštvo  i uči decu pravim neprolaznim vrednostima. Dete je u fokusu rada Škole plus, ljudi su najveća vrednost i resurs ove organizacije.