MINISTARKA ČOMIĆ U PONOVNOM OBILASKU NIŠAVSKOG, PČINJSKOG, TOPLIČKOG I JABLANIČKOG OKRUGA

+100%-

MINISTARKA ČOMIĆ U PONOVNOM OBILASKU NIŠAVSKOG, PČINJSKOG, TOPLIČKOG I JABLANIČKOG OKRUGA

Ministarska za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić, nakon dva meseca ponovo će od 15. do 17. novembra 2021. godine posetiti i razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave, državnih organa, institucija i civilnog sektora Nišavskog, Pčinjskog, Topličkog i Jablaničkog okruga.


U ponedeljak 15. novembra, Čomićeva će boraviti u Nišu i Vranju, arednog dana, u utorak 16. novembra posetiće Preševo, Bujanovac i Medveđu, a u sredu 17. novembra održaće sastanke u Prokuplju i Leskovcu.


Planirano je da u uvodnom delu skupa u Bujanovcu govore ministarka Čomić, prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, šef misije OEBS-a u Srbiji Jan Bratu i predsednik Nacionalnog saveta albanske nacionalne manjine Ragmi Mustafa.


Takođe, u okviru dvodnevne radne posete Bujanovcu ministarka Gordana Čomić će dan ranije, 15. novembra od 17.30 časova, održati predavanje studentima Ekonomskog fakulteta, Odeljenje u Bujanovcu i govoriti o zaštiti ljudskih i manjinskih prava iz nadležnosti Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društvenog dijaloga.

 

 

Izvor: jugmedia.rs

Foto: jugmedia.rs