Čestitke islamskim vernicima

+100%-

Čestitke islamskim vernicima

Čestitka predsednika Aleksandra Vučića

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Kurban bajram svim vernicima islamske veroispovesti. U čestitki se kaže:

 

„Svim građanima islamske veroispovesti upućujem iskrene čestitke podovom velikog verskog praznika Kurban bajrama. Želim vam da ovaj praznični dan, koji donosi mir, radost, jedinstvo i razumevanje, dočekate i obeležite u krugu porodice i prijatelja“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

 

 

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je Kurban bajram svim vernicima islamske veroispovesti

 

„Svim građanima islamske veroispovesti upućujem srdačne čestitke podovom velikog verskog praznika Kurban bajrama.

 

Želim vam da ovaj dan provedete u miru, radosti i ljubavi sa svojim porodicama i prijateljima. Ovaj praznik nas podseća na univerzalne ljudske vrednosti, na važnost poštovanja različitosti, jedinstva i razumevanja.“

 

 

Paunović čestitala islamskim vernicima Kurban-bajram

 

Direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije Suzana Paunović čestitala je reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludu Dudiću i svim građanima islamske veroispovesti Kurban-bajram.

 

„Povodom Kurban-bajrama svim vernicima islamske veroispovesti u Republici Srbiji upućujem najsrdačnije čestitke sa željom da ovaj praznik dočekate u miru, dobrom zdravlju i blagostanju, a da bajramske radosti u dobrom raspoloženju podelite sa svojim porodicama i prijateljima. Praznik Kurban-bajram podseća na neprolazne vrednosti uzajamnog uvažavanja i suživota, i ovi dani treba da nas podstaknu na to da budemo pažljiviji i saosećajniji, velikodušniji prema najbližima, prema prijateljima i prema našim komšijama“, navodi se u čestitki Paunović.

 

Svim vernicima islamske veroispovesti iskrene čestitke upućuje tim Minority News.

Kategorije: Top vesti