Čestitke povodom Uskrsa

+100%-

Čestitke povodom Uskrsa

Najviši državni zvaničnici Republike Srbije uputili su čestitke rimokatoličkim vernicima i pripadnicima ostalih hriščanskih verskih zajednica koji Uskrs obeležavaju 21. aprila.

 

 

U Uskršnjoj čestitki, Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, poželeo je gradjanima “srećan i uspešan najveći hrišćanski praznik i mnogo radosti u njihovim domovima“.

 

Predsednik vojvođanske vlade Igor Mirović čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji predstojeći najveći hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

 

„U ime Pokrajinske vlade i lično ime, od srca Vam čestitam najveći među svim hrišćanskim praznicima, u uverenju da ćemo – i u vremenu koje je pred nama – zajedno graditi društvo zasnovano na hrišćanskim načelima uzajamnog davanja, solidarnosti i ljubavi među svim ljudima“, naveo je Mirović.

 

Mirović je poželeo da praznična radost u nedelju koja je pred nama obasja sve duše i sve domove i da praznik vaskrsnuća Hristovog svim ljudima i svim porodicama donese samo sreću, zdravlje i blagostanje.

Kategorije: Arhiva, Izdvajamo