Radio iz Kanjiže proslavlja dve decenije rada

+100%-

Radio iz Kanjiže proslavlja dve decenije rada

 

 

Povodom jubileja, 20 godina rada, „Panda radio” priprema za večeras veliku rođendansku proslavu na obali Tise na Štrandu u Kanjiži, za svoje slušaoce i sve posetioce koji žele dobru zabavu.

 

Vlasnik i direktor „Panda radija”, Vladimir Janjatović, podseća da je program počeo da se emintuje na srpskom i mađarskom jeziku 1997. godine na frekvenciji 103,5 megaherca.

 

 

„Nezavisna smo privatna komercijalna radio stanica, zabavno informativnog karaktera od samog osnivanja „,kaže Janjatović i dodaje da je bilo u dosadašnjem radu uspona i padova, ali misli da smo za ovih 20 godina uspeli da budemo pouzdan partner na tržištu i jedna od najjačih radio stanica u Vojvodini. Da bi se to postiglo neophodna su bila ulaganja, trebalo je pratiti razvojne trendove.

 

Za dve decenije kroz „Panda radio” je prošlo mnogo kadrova, a prema rečima Janjatovića mnogima je angažman u ovoj kući bio odskočna daska prema drugim medijima, jer su se ovde dosta dobro obučavali i sticali iskustvo.

 

„Neki su ostali, neki su odlazili, jer je danas u modi da ljudi odavde odlaze i u inostranstvo zbog materijalnih potreba, ali sam zadovoljan, imamo dobar i profesionalan kadar, da možemo zadovoljiti kriterijume i potrebe jednog ozbiljnog savremenog medija. „Panda radio” se čuje na udaljenosti oko 100 kilometara, sluša se i na Internetu. Imamo dobru saradnju sa jednim mađarskim radijom sa kojim nastupamo na raznim manifestacijama i konkursima, tako da uspešno ostvarujemo prekogrnaičnu saradnju na radio talasima između Srbije i Mađarske“, ističe Janjatović.

 

Proslava jubileja počinje u 17 sati na obali Tise u Kanjiži, uz besplatan ulaz za posetioce. Nastupiće plesne grupe iz Horgoša, stižu „Šidski trubači” iz Šida, uz violinu Žolta Dera zaigraće 18 plesačica, sviraće još „Tika bend” i „Čaba duo” iz Kanjiže, grupa „Dirty Slippers” iz Mađarske, a u ponoć je vatromet.

 

Izvor: Dnevnik

Foto: Dnevnik