KONKURS „MAKEDONSKO SUNCE“ 2023

+100%-

KONKURS „MAKEDONSKO SUNCE“ 2023

Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar“ raspisuje Konkurs „Makedonsko Sunce 2023“
Pozivamo sve zainteresovane da nam do 28. februara 2023.godine, pošalju utiske, lepe priče, putopise i fotografije sa putovanja po Makedoniji koje ste doživeli u prethodnih godinu dana, a mi ćemo da ih objavimo na našoj FB stranici i portalu. Tražimo originalne, inovativne i iskrene priče koje nisu klasične reportaže sa putovanja. Nemojte opisivati znamenitosti; pišite o sebi i drugima, o susretima i kontaktima, o vašim i tuđim svetovima, o razgovorima i dodirima među ljudima.


Najlepše slike i priče koje odabere žiri će biti nagrađene lepim i zanimljivim nagradama. Zanimljive priče i fotografije sa putovanja po Makedoniji možete slati na mejl: niu.miic43@gmail.com. Priče i slike koje uđu u užu selekciju biće objavljene na našem portalu, uz prethodnu dozvolu autora. Postoji mogućnost da neke od njih budu uključene u neka od naših budućih štampanih izdanja, u dogovoru sa autorima.


Ovim konkursom želimo da promovišemo dobrosusedske odnose i saradnju u regionu, posebno uzevši u obzir našu istorijsku, geografsku i kulturnu upućenost jednih na druge i zajedničke interese na našem putu u evropsku budućnost.Upoznajte nas sa zanimljivim mestima koje ste otkrili na putovanjima po Makedoniji, ispričajte nam zanimljivu priču koju ste doživeli u Makedoniji,predstavite nam Makedoniju onako kako ste je doživeli,želimo zajedno sa vama da doživimo Makedoniju.



Izvor: miic.rs

Foto: miic.rts